952,00kr
Udsolgt
SKU
TR-0135502
Har solgt hængekøjer siden 2003. Vi har betjent mere end 175.000 tilfredse kunder! Hvis du har spørgsmål, bedes du ringe eller sende os en e-mail.
Leveres indenfor 5 hverdage

HængekøjeFamilie Cacun Fuego

Nøglefunktioner
Model HængekøjeFamilie
Farve Orange
Mærke Tropilex ®
Velgørenhed 1% For The Planet
Vægt 3.1 kg
Gratis opbevaringstaske Ja
Matchende Pude Tilgængelig (ikke inkluderet)
Matchende Plaid Tilgængelig (ikke inkluderet)
Emballage 40 x 30 x 8 cm
Materiale Polyester/bomuld
Spredestang Nej
Lærredlængde 280 cm
Lærredbredde 180 cm
Total længde 400 cm
Minimal hængelængde 320 cm

Produktbeskrivelse

Fang hver brise med en mexicansk hængekøje

Liggende i en mexicansk hængekøje kan du nyde den blide brise, der blæser over ryggen. Med denne rebflettede hængekøje vil enhver let vind føles dejligt kølende. Perfekt til de varme sommerdage!


Lig behageligt

Mexicanske hængekøjer består af hundreder af tynde snore. Disse sikrer fremragende vægtfordeling, så du kan ligge behageligt. Den mexicanske Tropilex-hængekøje er heller ikke knyttet, men faktisk flettet. Dette giver ekstra komfort.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at rebet skærer ind i huden. Fordi hængekøjen består af så mange reb, vil det ikke ske!


Fair og bæredygtigt produceret i Indien

Tropilex-produktionen i Colombia og Indien er så bæredygtig og fair som muligt. I Indien, for eksempel, arbejder Tropilex med en fabrik, der fremmer frigørelse af kvinder. Dette har blandt andet ført til samarbejde med to landsbyer, hvilket gav 60 kvinder i landdistrikterne beskæftigelse!

Tropilex betaler en rimelig pris for sine produkter og sikrer gode arbejdsforhold. Dette betyder, at med hver hængekøje eller hængestol, der sælges, kan Tropilex bidrage til velstand for udviklingsregioner i Indien og andre steder!

Kombinationsaftaler

Glem ikke at tjekke kombinationsmulighederne på denne side. Du får en attraktiv rabat, når du bestiller en hængekøje/hængestol sammen med et stativ eller andet tilbehør.

Produkterne, der gælder for til disse tilbud, er tydeligt angivet. Og så ved du også med sikkerhed, om stativet eller tilbehøret matcher din hængekøje/hængestol!


1% For The Planet

Ved at købe dette produkt støtter du en god sag direkte. Som medlem af 1% For The Planet donerer Tropilex-mærket mindst 1 % af sin samlede årlige omsætning til velgørenhedsorganisationer.

Har du spørgsmål om dette produkt?

Frida Madsen

Ring til Hængekøjer-hotline

Video

Anmeldelser

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du gennemgår:HængekøjeFamilie Cacun Fuego
Produktanmeldelse
Matchende monteringsmateriale