Speciel pris 3.592,00kr Normal pris 4.392,00kr
Udsolgt
SKU
TR-0330201-1
Har solgt hængekøjer siden 2003. Vi har betjent mere end 175.000 tilfredse kunder! Hvis du har spørgsmål, bedes du ringe eller sende os en e-mail.
Leveres indenfor 5 hverdage

Hængekøjestativ Familie Larch Second Chance

Nøglefunktioner
Model Hængekøjestativ Familie
Farve Træ
Mærke Tropilex ®
Velgørenhed 1% For The Planet
Vægt 31 kg
Emballage 198,5 x 47 x 12 cm
Maksimal belastning 200 kg
Materiale Træ (FSC® Mix)
Total længde 414 cm
Samlet bredde 155 cm
Total højde 160 cm
Stativets materiale Lærketræ (FSC® Mix)
Justerbar Ja (kæde)
Ideel længde på hængekøje 360
Instruktioner til download

Produktbeskrivelse

Dette er et nyt lykke-produkt!

 Nogle gange hos DenHængekøje.dk har vi et eksemplar af dette bedst sælgende produkt, som vi ikke længere kan sælge som nyt. Produktet er blevet returneret, og kassen er beskadiget og/eller har nogle spor af brug, fordi produktet er blevet afprøvet. Du modtager derfor en ekstra rabat på dette produkt.

Igen: Dette produkt sendes til dig i en beskadiget kasse eller i en ikke-original kasse og har bærer enkelte spor efter brug.

Holdbart lærketræ: Høj kvalitet

Det latinske navn for 'lærk' (larix) kan også oversættes som "bue". Navnet karakteriserer derfor dette hængekøjestativ bedre end noget andet. Med den yndefulde buede form, som det robuste lærketræ har, kan du ganske roligt slappe af, når den smukke hængekøje er monteret i din have med galvaniserede stålmøtrikker og bolte. "Buen" kan trods alt ikke holde til at være spændt hele tiden!

Lærkebuerne på stativet består af flere lag, der er bundet sammen. 'Larch' har fået en oliebaseret beskyttelsesbelægning og har et varmt, robust og meget elegant look. Størrelsen sikrer, at familiehængekøjer fra alle mærker kan hænge perfekt i dette stativ.

Valg af det rigtige hængekøjestativ afhænger af den samlede længde på hængekøjen (= lærred + reb). Hvis fx. hængekøjen har en total længde på 4,00 meter, skal stativets ophængslængde være mindst lig med 4 meter. Heldigvis, fordi stativerne er justerbare med hensyn til ophængslængde, kan du også være lidt mere fleksibel ved at hænge en hængekøje strammere eller løsere op.

Velegnet til alle familiehængekøjer på DenHængekøje.dk, og hængekøjer med en samlet længde på 360 til 400 cm. Den maksimale bæreevne er 200 kg.

Hængekøjestativet er produceret af kvalitetsmærket Tropilex.

Har du spørgsmål om dette produkt?

Frida Madsen

Ring til Hængekøjer-hotline

Video

Anmeldelser

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du gennemgår:Hængekøjestativ Familie Larch Second Chance
Produktanmeldelse

Alle kunder opfordres af os eller af TrustPilot til at skrive en anmeldelse. DenHængekøje.dk opererer i hele Europa. Produktanmeldelserne kan derfor blive oversat automatisk.

Du kan også besøge vores TrustPilot-profil med over 1.715 verificerede anmeldelser!