Brug og vedligeholdelse

En hængekøje fra DenHængekøje.dk er af ekstremt god kvalitet, hvilket sikrer, at du kan nyde din hængekøje i de kommende år. Forkert brug og vedligeholdelse kan dog medføre, at hængekøjen slides hurtigere eller endda bliver ødelagt.

For at forhindre for tidligt slid, har vi samlet et antal tip og tricks nedenfor om brug og vedligeholdelse af din hængekøje.

Før brug

Før du kan bruge hængekøjen, skal du hænge den forsvarligt op.

Kontrollér ophængningspunkterne før brug. Sørg for, at de er stærke nok til at de nemt kan bære vægten. Husk, at gyngen eller bevægelse øger trykket på ophængningspunkterne. Hvis du ikke er sikker, er det bedre at bruge en anden placering.

Den ideelle højde til at hænge en hængekøje i er 150-180 cm. Den midterste del af hængekøjen hænger dermed 30-50 cm fra jorden.

Hver gang du skal bruge hængekøjen, skal du kontrollere, at der ikke er noget slid, åbninger, huller eller anden skade, der kan forårsage farlige situationer.


Under brug

Den mest behagelige måde at ligge i hængekøjen er diagonalt. Din ryg er mindre bøjet, hvilket betyder, at du virkelig kan slappe af i hængekøjen. Det forhindrer også rygproblemer.

Tag dine sko af, når du bruger hængekøjen. Sørg også for, at du ikke har nogen skarpe genstande (såsom nøgler) i lommerne, da disse kan beskadige hængekøjen.

Pas på, at hængekøjens maksimale kapacitet ikke overskrides.

Brug aldrig et stativ eller et andet produkt, hvis skruer eller andre dele mangler eller monteres forkert.


Vedligeholdelse af din hængekøje eller hængestol

Vores hængekøjer er lavet af bomuld. Bomuld er et naturligt produkt og det mest behagelige materiale at bruge til en hængekøje. En af egenskaberne ved bomuld er, at den er åndbar, så din krop kan trække vejret, mens du ligger på materialet. Dette holder din kropstemperatur så jævn som muligt. Materialet misfarves dog over tid på grund af solens påvirkning.

Lad aldrig en hængekøje hænge udenfor i regn, frost eller andre negative vejrforhold.

Rengør stativet efter brug, og opbevar det indendørs om vinteren. Udsæt ikke stativet for vejrforhold, der kan have indflydelse på stativet.

Foretag en grundig kontrol og vedligeholdelse mindst en gang om året.

DenHængekøje.dk er ikke ansvarlig for mulig skade eller ødelæggelse forårsaget af brugen af vores produkter. DenHængekøje.dk kan derfor aldrig holdes ansvarlig for skader forårsaget under eller på grund af brugen af vores produkter.