Om Den Hængekøje

DenHængekøje.dk har været specialist i hængekøjer, hængekøjestativer, hængestole, babyhængekøjer og tilbehør siden 2003. Du kan bestille vores produkter hurtigt, nemt og sikkert via vores online hængekøje-butik.


Hængekøjer af høj kvalitet

Hurtig levering og god kundeservice er nogle af nøgleordene i vores hængekøje-butik. Alle de hængekøjer, vi sælger, er af høj kvalitet, og du kan købe din foretrukne hængekøje hurtigt og nemt online.


Sikker betaling

For at gøre det endnu lettere for dig at gennemføre din ordre hurtigt og sikkert, kan du betale sikkert med os. Når du skal gennemføre ordren og derefter gå til betalingssiden, kan du vælge mellem de mange betalingsmuligheder, herunder: kreditkort, PayPal og bankoverførsel.


Team DenHængekøje.dk

Vores team består af en fantastisk gruppe entusiastiske medarbejdere. Sammen prøver vi at gøre din købsoplevelse så personlig og underholdende som muligt.

Hængekøjer er vores lidenskab. Hængekøjer er et dejligt solrigt produkt, så det er sjovt at kunne arbejde med dem. Efter så mange år ved vi meget om dem, da vi har arbejdet med hængekøjer siden 2003. De hængekøjer, vi sælger, er af top kvalitet. Det vigtigste for os er, at du er tilfreds med din ordre.

Hvis du har spørgsmål, så ring til os. Vi er her for at hjælpe dig og tale med dig personligt.
Du kan kontakte os på 78 72 56 94 eller send en e-mail til os på info@denhaengekoje.dk


Showroom i Dedemsvaart

En af vores seneste udviklinger er vores eget showroom i Dedemsvaart (OV). Du er velkommen til at komme og prøve en hængekøje eller hængestol på arbejdsdage mellem kl. 9.00 og 17.00. Det er også muligt at besøge os i weekenden og uden for åbningstiden. For at gøre dette, bedes du lave en aftale via kundeservice.

DenHængekøje.dk Showroom
Fahrenheitstraat 5
7701 BV Dedemsvaart
Holland